I think that I shall never see

Before…

And after…

This is the parking area near the Parnell train station, about a 20-minute walk from the house. The site has been lackadaisically under construction since we got here. The top picture was September 2017, and then last week. There was some hue and cry from the neighbors about cutting all those big old trees, but the developers won. We have a lot of big old trees here, but still kinda sad.

And speaking of that, i certainly noticed these it trees more because I’m reading a very mind-bending book at the moment: The Overstory.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: